Fushata

I mirë për shëndetin
Djathi 100% është një burim i shkëlqyer i proteinave. Proteinat janë blloqet themelore të ndërtimit të muskujve. Djathi 100% ka përmbajtje shumë të lartë të kalciumit, elementi i parë dhe më i rëndësishmi që ju nevojitet për dhëmbë dhe kocka të forta.
Konsumi i djathit 100% minimizon rrezikun e ekspozimit ndaj antibiotikëve, pesticideve toksike, hormoneve sintetike dhe organizmave të modifikuara gjenetikisht (OMGJ).

Vlerat ushqyese për 100 gram
Djathi 100% përmban shumë vitamina, përfshirë si vitamina C, vitamina B6, vitamina B12, vitamina A, vitamina D, vitamina E dhe vitamina K. Djathi 100% ka sasi të madhe të proteinës me 25 gram proteinë për 100 gram djathë. Djathi 100% ka 21 gram yndyrë të ngopur e cila ndihmon ne zvogëlimin e rrezikut të hipertensionit.

Rëndësia e konsumimit të djathit 100%
Mbështetja e prodhuesit vendor. Me çdo blerje të djathit 100%, ju i ndihmoni fermerët tanë që të rritin sasinë e produktit të tyre në tregun tonë dhe në rajon.