Vizitat në shkollaDje vizituam shkollat fillore "Fatmir Berisha" dhe "Motrat Qiriazi" në qytetin e Prizrenit, ku vazhduam të prezentojmë vlerat ushqyese të djathit 100% nga qumështi.
Kjo ishte vizita e fundit në kuadër të këtij aktivitetit. Falenderojmë drejtorët,arsimtarët dhe të gjithë nxënësit për gatishmërinë e tyre.