Vizitat në shkollaVizitat në shkolla fillore janë duke vazhduar. Sot ishim në shkollën fillore "Ismail Qemali" dhe "Andon Zako Cajupi" në Mitrovicë. Falënderojmë arsimtarët dhe nxënësit për interesimin e madh që treguan gjatë prezantimit të vlerave të djathit 100% nga qumeshti.