Vizitat në shkolla"Shijo djathin e vërtetë, 100% nga qumështi", fillon me vizitat informuese në shkolla fillore. Sot vizituam shkollën fillore "Pavarësia" dhe shkollën fillore "Xhemajl Mustafa" në Prishtinë. Gjatë prezantimit, me shumë interesim na dëgjuan nxënësit e klasëve të katërta dhe bënë shumë pyetje rreth vlerave të djathit 100% nga qumështi.
Vizitat në shkolla do të vazhdojnë edhe në rajone tjera të Kosovës.