Gara e fotografise në mediat sociale

Pas përfundimit të procesit të grumbullimit dhe përzgjedhjes së fotos më të mirë për garën e fotografisë, ju njoftojmë se juria ka përzgjedhur foton nga Taulant Rexhepaj si fitues.

📷 Taulant Rexhepaj