Promovimi në markete i fushatës

Ka filluar promovimi në markete i fushatës “Shijo djathin e vërtetë, 100% nga qumështi”. Ju mund të informoheni më shumë për djathin 100% nga qumështi dhe vlerat ushqyese që përmban ky djath duke biseduar me personat përgjegjës në shtandet e vendosura në krejt Kosovën.

Me datën 28 dhe 29 maj mund të informoheni në shtandin e vendosur në ETC-Ferizaj

Leave a comment